Σχετικα με το 1000watt.gr

like

1000WATT.GR - Η Αγορές σας γίνονται με Ασφάλεια

Στο 1000WATT.GR μπορείτε να περιηγηθείτε με ασφάλεια και να διαλέξετε προιόντα από μια μεγάλη ευρεία γκάμα. Πληρώστε με Αντικαταβολή εύκολα. € 5.00 με ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα ή €6.00 με Γενική Ταχυδρομική. Άμεση Αποστολή, Υπεύθυνα ! Εάν χρειαστείτε βοήθεια μπορείτε να μας καλέσετε και να διεκπεραιώσετε την παραγγελία σας στο 6943 627624 (Vodafone), 6983 480419 (Cosmote), 6993 638392 (Wind/Q).

like

Προιόντα Ετοιμοπαράδοτα με Άμεση Αποστολή

Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες από την λήψη της. Η παραγγελία σας σε κανονικές συνθήκες αναμένεται να φτάσει στον προορισμό της μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες μετά την αποστολή της. Σας στέλνουμε συνοδευτικό email με τον αριθμό φορτωτικής και την ιστοσελίδα για παρακολούθηση της αποστολής (tracking).

like

Μεγάλη γκάμα Εξοπλισμού για όλα τα Ειδικά γούστα

To 1000watt.gr ειδικεύεται στην τομέα των φακών Cree και Ultrafire. Στο διαδικτιακό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε υλικό κυνηγιού και ψαρέματος, εξοπλισμό tactical, εξαρτήματα ειδικών σωμάτων και πολλά άλλα. Επιλέξτε τα προιοντα σας εύκολα από τους καταλόγους μας - Γεμίστε το καλάθι σας και κάντε εύκολη και άμεση ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με την checkout φόρμα μας.

like

Πολιτική Επιστροφής και Υπαναχώρησης 14 ημερών

Ο καταναλωτής έχει προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, αν έχει κάνει αγορές εξ αποστάσεως, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Ο προμηθευτής, από την πλευρά του, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί. Κατεβάστε το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται.

like

Παραγγέλνετε εύκολα τα Προιόντα που σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε στο 1000WATT.GR τα πάντα για τους φακούς και τον εξοπλισμό σας, το survival και τα extreme sports που δεν βρίσκεται αλλού. Μέ απλή διαδικασία παραγγελίας παραγγέλνετε εύκολα τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν - με απλή αντικαταβολή και πληρωμή κατα την παράδοση. Το κόστος των μεταφορικών το καθορίζεται εσείς | €5.00 για αποστολή με ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα ή €6.00 για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική.