Πληροφοριες Αποστολων

like

Παραδόσεις με Αντικαταβολή. Η επιλογή είναι δική σας!

Η παραγγελία σας γίνετε εύκολα με το κλασσικό μας checkout. Πληρώστε για την παραγγελία σας όταν την παραλάβετε από την courier ή με πιστωτική κάρτα μέσω του PayPal. Εάν αντιμετωπίσετε το οποιδήποτε πρόβλημα, ή έχετε απορίες καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

 

like

Αποστέλλουμε την Παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες.

Όλα τα προιόντα του 1000WATT.GR είναι ετοιμοπαράδοτα και άμεσα διαθέσιμα. Αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με την Γενική Ταχυδρομική ή την ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα μέσα σε 24 ώρες. Με κάθε παραγγελία σας στέλνουμε ενημερωτικό email ή SMS με τις πληροφορίες της αποστολής σας (tracking information).

like

Καθιερωμένη, Καθημερινή,  Άμεση Εξυπηρέτηση και Αποστολή

Προιόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές με προσεγμένη ποιότητα, και με την καθιερωμένη άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή του 1000WATT.GR. Επιλέξτε τα προιόντα σας εύκολα από τους καταλόγους μας - Γεμίστε το καλάθι σας και κάντε εύκολη και άμεση ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με την checkout φόρμα μας.

like

Πολιτική Επιστροφής και Υπαναχώρησης 14 ημερών

Ο καταναλωτής έχει προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, αν έχει κάνει αγορές εξ αποστάσεως, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Ο προμηθευτής, από την πλευρά του, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί. Κατεβάστε το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται.

like

Μειώνουμε στο Ελάχιστο τον Χρόνο Παράδοσης

Το 1000WATT.GR αποστέλλει τις παραγγελίας σας με Γενική Ταχυδρομική Courier και με ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα Courier. Η επιλογή είναι δική σας! Επιδίωξη μας είναι να μειώνουμε το κόστος για τον πελάτη στο μικρότερο δυνατόν, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο το χρόνο παράδοσης.

like

Η Παράδοση της Παραγγελίας σας, στην Πόρτα Σας.

Το 1000WATT.GR αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο* και την Βουλγαρία**.
Η Αποστολή με Αντικαταβολή ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα κοστίζει €5.00 [Η πληρωμή σας γίνεται με την παράδοση]
Η Αποστολή με Αντικαταβολή Γενική Ταχυδρομική κοστίζει €6.00 [Η πληρωμή σας γίνεται με την παράδοση]
Η Αποστολή με Αντικαταβολή Γενική Ταχυδρομική για την Κύπρο κοστίζει €22.00 [Η πληρωμή σας γίνεται με την παράδοση]
Η Αποστολή με Αντικαταβολή Γενική Ταχυδρομική για την Βουλγαρία κοστίζει €8.00 [Η πληρωμή σας γίνεται με την παράδοση]